Hoe gaan we te werk

Werkwijze

Wij houden wel van een sterk verhaal. Dus wanneer een object te zwaar, te groot, te lang of te breed wordt, ben je bij ons aan het juiste adres. Geen idee hoe, wat, waar? Met ons inlevingsvermogen schatten we de situatie in en bepalen we welk hijs- of laadvermogen nodig is. En met ons team van krachtpatsers klaren we de klus.

Zodra je niet meer de juiste hulpmiddelen hebt om je object te verplaatsen in hoogte of verte, zijn wij jouw verlengstuk. Met een jong park van mobiele telescoopkranen op wielen of rupsen, mobiele snelopbouwtorenkranen, pick & carry kranen, compact- en minihijskranen, trekkers met opleggers, diepladers en autolaadkranen, verreikers, heftrucks en de nodige hulpmiddelen, staan wij 24/7 voor je klaar.

Beroepsklasse

Haegens staat gelijk aan kwaliteit. Dat zie je terug in onze mensen, ons materieel én vooral in de dienst die we je leveren. Vanaf het moment dat je ons belt of mailt tot het moment van vertrek. De planners op kantoor schatten de situatie in en zetten alle lijnen uit. Soms bezoeken we de locatie nog vooraf. Zodat we zeker weten dat de klus geklaard kan worden op het moment suprême. En dan sturen we onze krachtpatsers op je af. De machinisten en chauffeurs die van wanten weten. Met zwaar materieel gaan zij elke uitdaging aan. Soms met passen en meten of wat extra geduld maar altijd met uiterste precisie en veiligheid voorop.

Sporen verduurzamen

Deze tijden vragen om verduurzaming. Of het nou vanuit overheidsvoorschriften is of vanuit eigen initiatief. Duurzaamheid staat bij ons op de agenda. Zo proberen we energieneutraal te werken met het grote oppervlak zonnepanelen op onze loodsen. We vernieuwen ons materieel tijdig en rijden op HVO20 van Van Kessel Olie BV. Zodat we zo min mogelijk CO2 uitstoten en het verbruik van fossiele diesel reduceren. Waar mogelijk stappen we over op elektrisch draaien. Dit allemaal met als doel steeds minder sporen achter te laten en onze footprint te verduurzamen.