BIJNA 40 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO

Van vader én moeder op zoon en vrouw. Van oprichting in 1982 naar het stokje doorgeven in 2003 naar nu. Van klein beginnen naar steeds groter groeien. Maar altijd een vertrouwd gezicht.

Zodra je niet meer de juiste hulpmiddelen hebt om je object te verplaatsen in hoogte of verte, zijn wij jouw verlengstuk. Niets is ons te zwaar, te hoog, te lang of te breed. Met alle benodigdheden voor horizontaal en verticaal transport, staan wij 24/7 voor je klaar. We nemen je zorg graag uit handen met een advies-op-maat, benodigde vergunningen, het juiste materieel en ons team van krachtpatsers dat van wanten weet.

En omdat er tegenwoordig op het gebied van veiligheid en duurzaamheid niet alleen veel van ons maar ook van jou wordt gevraagd, helpen we hier graag bij. We zijn VVT-erkend en VCA gecertificeerd. We vernieuwen ons park continu om aan te sluiten op actuele werkzaamheden en onze sporen te verduurzamen.

aanbouw 2e hal to werkplaats

Mobiele telescoopkraan Clark 720 0S 25 ton 1982-1983

Terug in de tijd

Even terug naar de jaren ’80. Economisch gezien een slechte tijd. De bouw had het zwaar. Bedrijven stonden op omvallen en bezuinigingen alom. Toch bedacht Toon Haegens juist in die tijd om voor zichzelf te beginnen. Het ondernemen zat in het bloed. Werken op een hijskraan beviel hem uitstekend. En handelen was zijn hobby. Een kraan had hij al op het oog. Nu nog zijn vrouw Ine over de streep halen.

Zo gezegd zo gedaan. In 1982 werd de aankoop van de 1e hijskraan een feit. Een 20 tons Clark 720 0S. Een half jaar later volgde de 2e kraan en inmiddels is Haegens uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Onze grote, blauwe voertuigen zijn een begrip in de regio geworden. En met een compleet park kranen in alle soorten en maten, vrachtwagens met diverse opleggers, verreikers en hulpmiddelen, staan we 24/7 voor je klaar.